Etkinliklerimiz

Hevesli ve heyecanlı bir organizatör halim olmasa da PinkFloydTurk.Net sitemizin (İlk zamanlar ismi okeania.net idi) 2004 yılındaki kuruluşundan bugüne kadar kaçınılmaz hale gelerek gerçekleştirdiğim etkinlikleri bir başlıkta toplamak istedim. Eğer tarihlerde yanlışlık yapmazsam ilki Live 8 etkinliği ile başladı.

2.07.2005 Kafika Toplu Live 8 Gösterimi

2005 2 Temmuz’u Pink Floyd tarihi için elbette çok önemli belki de son gündü. Son kez bir araya gelip sahne alan elemanların canlı yayınını birlikte izleyebilmek için Kafika Cafe’de toplu izleme etkinliği düzenlemiştim. Hatta o gün için hatıra tshirtler bile bastırmıştım. Ne günlermiş.

20.06.2006 Roger Waters İstanbul Konseri

Bizim için inanılmaz olan bu konseri unutulmaz kılmak için yine bir tshirt organizasyonu yapmış, IKSV ile önceden bilet temini konusunda anlaşmıştık. Yaklaşık 100 tshirt ile 100 -150 kişiye bilet temin edilmişti diye hatırlıyorum. Konserin ertesi günü de bir kafede oturup gıybetini yapmıştık.

 

06.07.2007 Üç Tribute Gruplu Pink Floyd Gecesi

Biri 7 Pink Floydlar biri de Ankara’dan gelen (çok iyiydiler) grup olmak üzere üç Pink Floyd tribute grubunun katılımıyla gerçekleşen gece.

23.04.2011 Roger Waters Moskova Konseri

The Wall konserlerinin bir gün Türkiye’ye gelebileceğini düşünmediğimiz için mutlaka izleyebilmek amacıyla vize alması çok dert olmayan Rusya’yı seçip bir tur düzenlemiştim. Hatta öyle bir tesadüf oldu ki biz giderken Rusya ile Türkiye arasındaki tüm vizeler kalkalı 1 hafta olmuştu.

4.8.2013 Roger Waters The Wall İstanbul Konseri

Elbette hazırlanmasında bir katkım olmasa da girişimlerim sonucu konser öncesi sahne ve teknik bilgilendirme gezisi oluşumuna ön ayak olmuştum. Bunun gururu dahi yeterdi tabi.

 

15 Kasım 2014 Pink Floyd The Endless River Dinletisi

Ozamanlar Maslak Sharlton oteli olan binanın altındaki Extreme Audio’da piyasaya çıkışından kısa bir süre sonra güzel sistemlerde The Endless River dinletisi düzenlemiştik.

7-8.7.2016 David Gilmour  Pompeii Konseri

Katılım sayımız daha az olsa da böyle bir şey de yapmıştık.

21.12.2019 The Later Years Box Set Videoları Gösterimi