Tarihi Anın Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Uzun zamandır sayfaya güncellemeye değecek bir gelişme olduğunu düşünmediğim ve belki de biraz motivasyon kaybından ekleme yapmadım ama nedense bugün ortaya çıkan video bu açından beni biraz tetikledi.

Roger Waters’ın yıllardır merak edilen, bootleg kayıtlarda işte burada tükürüyor falan diye belirtilen The Wall albümünün çıkış noktası olarak söylediği 1977 yılındaki Montreal konserinden tükürme anının video görüntüsü nihayet yayınlandı.

Roger Waters’a özgü bir tavırla beklediğim şekilde olmasa da (bir tükürük nasıl hayal edilebilir ki?) en azından kayıtlara geçmiş olması hoşuma gitti. Muhtemelen videonun orijinal kaydı bile şimdi kaç bin dolar fiyat biçilecek değere ulaşmıştır.

Henüz hız ve ses senkronu tamamlanmamış orijinal kayıtlı haliyle de olsa görüntüler daha önce doğru dürüst yayınlanmayan örneğin şişme adam ve ev eşyalarının bir miktar daha görsel bilgisini aktarıyor.

Merak edenler için tükürme sahnesinin 10.57. saniyede olduğunu söyleyelim.

Montreal 1977

Okan hakkında

PinkFloydTurk.Net admini, Floyd fanı, müziksever, eski ses mühendisi, amatör astrofotoğrafçı.

26 Ağustos 2023 tarihinde Haberler, Roger Waters Dönemi içinde yayınlandı ve , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın