Yeni Primus Albümü 11 Yıl Sonra Yolda

Billboard.com`un solist ve basçı lideri Les Claypool ile yaptığı söyleşiye göre Primus yeni albüm için “günden güne yeni materyal toplamaya devam ediyor.”

1999 yılındaki Antipop`dan beri yaklaşık 11 yıldır albüm yapmayan ekibin ilk albümü olacak plak için Claypool; “şu an duvara makarna atıp hangi parçaların yapışacağına bakıyoruz, ses provalarından müzikal fikirler kaydediyoruz, hatta konserlerden bile fikir üretiyoruz” diyor. “Hepimiz çeşitli kollara bölündük, dizüstü pclerimizde bir çok beste var. Şimdi iPhone`un keşfiyle küçük cep kaydedicimle araba kullanırken bile hevesle birşeyler kaydediyorum.” diye ilave ediyor.
Bu yeni albüm için dört yıllık sessizliklerini sonlandıran grup elemanları Claypool ve gitarist Larry LaLonde, 1988`deki eski davulcuları Jay Lane`i yeni kan olarak gruba ilave ettiler., Claypool , Lane`in gruba yeni albümde kesinlikle olumlu bir katkısının olacağını düşündüğünü söyledi.

 

Okan hakkında

PinkFloydTurk.Net admini, Floyd fanı, müziksever, eski ses mühendisi, amatör astrofotoğrafçı.

22 Eylül 2010 tarihinde Rock & Prog içinde yayınlandı ve , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın